Crypto Market Excitement and Speculation on the Rise

Kripto para piyasalarında uzun bir sürenin ardından heyecan ve hırs hakim olmaya başladı. Bitcoin (BTC) ve altcoinlerde yakın günlerde bir boğa koşusu olasılığına dair spekülasyonlar artıyor ve yatırımcılar daha fazla büyüme bekliyor.

Son dönemdeki kripto para olaylarına rağmen, dYdX ve LINK’te artan kısa pozisyonlar düşüş eğiliminin yükseldiğine işaret ediyor. Ancak olumlu havanın tekrar yerleşmesi durumunda bu iki önemli coinde dikkate değer bir artış yaşanabilir.

dYdX, token geçişini kendi zincirine tamamladı ve DYDX’deki büyük miktarda token’ın kilidinin açılmasıyla kısa pozisyonlarda da artış gözlemlendi. Son 12 saatte 173,84 milyon dolar ve bir günde 301,98 milyon dolarlık kısa pozisyon açılmıştır.

DYDX’nin kısa pozisyonlardaki toplam açık faizi, coinin 24 saatlik hacminin 1,37 katı ve piyasa değerinin %34,27’sini temsil ediyor. Bu, token’ın değerinin önemli bir yansıması olarak kabul ediliyor. Piyasadaki en yüksek uzun/kısa pozisyon oranlarından birine sahip olan DYDX, kısa pozisyon sıkıştırması ve fiyat artışı için çekici bir aday olabilir.

Chainlink’in (LINK) DeFi alanında birçok protokol tarafından kullanıldığı göz önünde bulundurulduğunda, o da çekici bir adaydır. Küresel bir boğa piyasasının mevcut düşüş egemenliğini tersine çevirerek çözümüne olan talebi artırabileceği düşünülüyor.

You can follow our news on Telegram, Twitter ( X ) and Coinmarketcap
Disclaimer: The information contained in this article does not constitute investment advice. Investors should be aware that cryptocurrencies carry high volatility and therefore risk, and should conduct their own research.